BRABANT­SPORT
CLUBCARD

DE KAART VOOR DE BRABANTSE SPORTFAN

In Brabant vinden ieder jaar veel topsportevenementen plaats. Van Libéma Open in Rosmalen tot het EK Cross bij Beekse Bergen. En van de World Cup Swimming in Eindhoven tot het WK Handboogschieten op de Parade in Den Bosch. Met de BrabantSport Clubcard hoef je er niks meer van te missen! Met één klik ben je altijd op de hoogte, maak je voor ieder door BrabantSport gesponsord evenement kans op gratis tickets én word je uitgenodigd voor de jaarlijkse Team Brabant Sport fandag waar je onze Brabantse topsporters ontmoet!

AANMELDEN IS GRATIS!

Via onderstaande button kun je je aanmelden voor de clubcard. Aanmelden is gratis! Het enige dat je hoeft te doen, wanneer je onze evenementen bezoekt, is onze Brabantse toppers van support te voorzien.

SEIZOENKAART EN GOLDEN TICKET

We hebben nog iets bijzonders in petto. Onder alle aangemelde BrabantSportfans verloten we jaarlijks 10 seizoenkaarten, waarmee je een heel seizoen naar de door BrabantSport gesponsorde evenementen kunt. Win je het Golden Ticket? Dan ben je een seizoen lang overal te gast als VIP!

BRABANTSPORT

Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven | info@brabantsport.nl